Onze lead generation cursus en marketing automation cursus hebben standaard deze vier eigenschappen.

Praktijkopdrachten
We bieden alleen kwaliteitscursussen. De praktijkopdrachten moeten voldoende zijn om een certificaat te ontvangen.
Geheel online
Vanuit huis of op het werk de cursus volgen. U hebt alleen een PC met internet nodig.
Eigen tempo
Niemand van ons zit u op de nek. U volgt de cursus in uw eigen tempo.
Levenslang toegang
De cursus verloopt niet, er is geen einddatum. Ook na afronden van de cursus hebt u onbeperkt toegang.

In onze cursussen marketing automation leert u op een praktijkgerichte manier lead generation toepassen, de best converterende e-mails maken en leads te managen.

Met onze cursus 'Mautic', gratis marketing automation software, komt u beslagen ten ijs. U wordt bij de hand genomen en door het proces van Mautic geleid. Aan het eind van de cursus kunt u zelfstandig Mautic installeren, instellen, een campagne maken en lead nurturing en lead management toepassen.

Nieuwe klanten vinden
Marketing kosten omlaag, omzet omhoog
Bespaark tijd door automatisering

Door de juiste inzet van lead generation kunt u hogeren winsten behalen doordat klanten op een beter moment benaderd kunnen worden.

De tijd van zakelijk afspraken maken per telefoon is voorbij. Cold calling wordt als vervelend ervaren. Netwerkbijeenkomsten leveren pas na geruime tijd een opdracht op.

Een potentiële klant begint vrijwel altijd een oriënterende zoektocht online (Google). Dat is de beginfase van het koopproces. Wanneer is iemand klaar voor de aanschaf? Dat is altijd gissen. Is? Nee, was! Nu is er marketing automation software om uw website bezoekers in kaart te brengen.

Bied iets gratis aan, een ebook of serie informatieve emails, en begeleid de zoekende klant naar het aankoopproces door informatieve e-mails te sturen. Met behulp van, inderdaad, marketing automation.

Het laten inschrijven van een websitebezoeker door middel van een formulier en deze dan informatieve e-mails te sturen, heet: lead generatie.

In onze cursussen leert u wat dat is, maar kunt u ook de kennis, die u al bezit door ervaring, verzilveren met een certificaat.

Voor wie?

 • Marketing professionals
 • Oprichters van een startup
 • MKB'ers
 • Zelfstandig professionals

Wat u leert?

 • Het lead generation proces
 • Omgaan met Mautic*
 • Marketingplan maken
 • Lead scoring uitoefenen en meer..

* geldt niet voor de Lead Generation cursus

Wat het u oplevert?

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Aantoonbare kennis
 • Steviger staan bij sollicitaties
 • Meer verkopen = meer bonus?

Cursus Lead Generation

€249,- ex BTW

Volledig Nederlandstalig!

Lead Generation Basiscursus over lead generatie.
7 Modules met totaal 25 lessen
4 Inleveropdrachten + Eindtoets Ieder hoofdstuk afsluiten met een inleveropdracht.
Certificaat Het certificaat wordt u als PDF per e-mail toegezonden.
INCLUSIEF Toegang tot ons forum over marketing automation, lead generatie, inbound marketing, etc.
OPTIE Certificaat per post thuisgestuurd voor €49,- ex BTW

Over ons

Exalo Media is specialist in webdesign, zoekmachineoptimalisatie en online marketing.

In ons portfolio op exalo.nl vindt u een overzicht van onze projecten en opgeleverde websites.

Exalo Media in Leeuwarden richt zich op starters, zelfstandig professionals (zzp), retail en MBK-bedrijven. Door onze specialistische kennis kunnen wij websites een boost geven in de resultaten van o.a. Google.

Ook kunnen we voor u het marketing automation programma installeren en instellen. Hiermee kunt u aan lead generatie doen.

De cursussen die u op deze pagina vindt ondersteunen de bewering van ons kennisniveau.

Stel een vraag

Onze gegevens

Exalo Media | Webdesign Leeuwarden
Osingastate 13
8926 LK, Leeuwarden, Friesland


T: +31638278500 / +31628935159
E: info@exalo.nl
Skype: exalomedia

KvK Leeuwarden: 62256661
BTW: NL110466949B01

Bankrekening:
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL93KNAB0717761177
Paypal: orders@exalo.nl

Praktijkvoorbeelden in marketing automation

Vrijwel iedere ondernemer heeft baat bij deze vorm van marketing automatisering. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden uit de praktijk.
cursus lead generatie

De Zelfstandig Professional

U bent ZZP'er en hebt wel opdrachten, maar de agenda is gevuld voor de korte termijn. Hoe kunt u voor de langere termijn een gevulde agenda hebben? Door marketing automation software het werk voor u te laten doen. Wanneer u een inschrijfformulier op uw website hebt en leads een ebook of email serie met tips en trucs uit uw vakgebied belooft, werkt u aan een lijst met mogelijke klanten. Wanneer de gaten in uw agenda zichtbaar worden kunt u de warmste leads benaderen voor een één op één gesprek. Kunt u de deal dan sluiten? Ja, want de lead generation software heeft het voorwerk al voor u gedaan.

De MKB Ondernemer

Als ondernemer steekt u tijd in uw bedrijf. Maar ondernemers hebben altijd tijd tekort. Het liefst concentreert u zich op de processen in uw bedrijf en het aansturen van uw medewerker. WIe haalt nieuwe klanten binnen?
Zou het niet fantastisch zijn als een automatisch systeem de bezoekers aan de bedrijfswebsite opvangt en ze de juiste informatie voorschoteld? Na een aantal informatieve e-mails stuurt het systeem een commercieel getinte e-mail om de potentiële klant warm te maken voor een aankoop bij uw bedrijf. U kunt verkoopklare leads benaderen op het moment dat zij ver genoeg in het aankoopproces zitten. U bespaart tijd door 'koude' klanten te mijden.

cursus lead generatie
cursus lead generatie

De werknemer in loondienst

Al jaren bent u voor uw bedrijf werkzaam als marketeer. Echter, u hebt er geen diploma of certificaat van om uw kennis te kunnen bewijzen. U kunt uw kennis verzilveren door onze cursus te volgen. Door de praktijkopdrachten die u moet uitvoeren en het eindexamen te behalen verdient u een certificaat. Het certificaat getuigt van uw kennis en samen met uw ervaring kunt u uitstekend uw kunnen goed aantonen bij een sollicitatiegesprek.

Scroll to top