Lead generatie

Voor het business-to-business lead generatie is Linkedin de beste keuze. Hier komen professionals van alle branches samen. Linkedin is een netwerksite, die u de mogelijkheid biedt uw professionele netwerk aanzienlijk te vergroten.

Lead generatie op Linkedin

Het is de beste plek voor business-to-business lead generatie omdat hier bijna iedereen die je wil bereiken een profiel heeft. Door mensen toe te voegen aan jouw netwerk en content te delen op Linkedin. Zo wordt u gezien door mensen die u anders nooit zou hebben bereikt. Het wordt gezegd dat 80% van alle business-to-business lead generatie op social media, plaatsvindt op Linkedin. Dit maakt het platform interessant voor elk bedrijf dat zoekt naar lead generatie op de business-to-business markt.

Als u Linkedin op serieuze manier wil gebruiken voor lead generatie is het belangrijk op een regelmatige basis content te posten. Als lead generatie het doel is dan moet Linkedin niet iets zijn dat u er maar bij doet het is een krachtige tool als het goed gebruikt wordt.

Link naar uw pagina vanuit uw content op Linkedin, zo maakt u het mogelijk om van lead generatie heel snel naar conversie te gaan. Als jij enkele van de influencers van Linkedin kent of interactie met hen hebt gehad op Linkedin gebruik dat dan wanneer je content post die hen aanspreekt benoem hen dan daarin.

Lead generatie
Lead generatie is een perfecte manier om een lijst klanten aan te maken. Met sociale media zoals LinkedIn is het targeten van de juiste doelgroep mogelijk.

Het is zeer goed mogelijk dat een influencer daarop zal reageren door jouw post te delen met zijn netwerk en dit is een goed voorbeeld van lead generatie door gebruik van jouw netwerk.

Gebruik jouw netwerk voor lead generatie

Een manier van lead generatie door jouw netwerk te gebruiken is het zoeken in de contactenlijsten van jouw eigen contacten naar interessante leads. Als je jouw contact goed genoeg kent of je comfortabel genoeg voelt dat je hen kan vragen je voor te stellen aan zijn of haar contacten dan is dat een goede manier van lead generatie.

Het is in essentie niet anders, dan naar een branche avond gaan waar je face to face met mensen netwerkt.

Linkedin maakt de drempel alleen lager en maakt het makkelijker voor je om met een korte introductie aan lead generatie te werken. Op deze manier kan je kostbare contacten leggen met andere Linkedin gebruikers en dit is uiteindelijk toch waar de website ooit voor bedoeld was: het vergroten van jouw netwerk en het samenbrengen van professionals.

Gebruik Linkedin dus voor business-to-business lead generatie, het is makkelijk en leuk.

Scroll to top