Leads genereren

Leads genereren kan veel werk zijn. De traditionele wijzes zijn vaak ook nog eens saai, vlak en nog belangrijker: niet origineel. Bedenk eens een unieke manier om leads te genereren.

Leads genereren op de leuke manier

Een leuke manier die inmiddels niet zozeer uniek meer is, maar wel nog steeds erg leuk, is het maken van instructievideo’s. Platformen als YouTube hebben het mogelijk gemaakt voor iedereen om talloze video’s te plaatsen.

Vele bedrijven hebben dan ook de weg naar deze platformen gevonden toen ze ontdekten dat YouTube een prachtige manier is van leads genereren voor elk bedrijf. Maak dus vandaag nog een YouTube kanaal aan voor jouw bedrijf.

Stel dat jouw bedrijf actief is in de verkoop van videokaarten voor personal computers. Installeer zo’n kaart in een computer en beoordeel de prestaties zoals u wil het liefst op een unieke manier. Maak een filmpje van uw review en monteer hem op een vlotte en leuke manier. Upload de video naar YouTube en voeg annotaties toe.

Zo kun je een link plaatsen naar jouw website. Gelinkt naar de pagina waar ze de videokaart meteen kunnen kopen. Je bent zo al begonnen met leads genereren. Je kan ook linken naar soortgelijke producten op jouw website in verschillende prijscategorieën.

Nodig jouw kijkers aan het einde van jouw filmpje uit om te abonneren op jouw kanaal. Zorg dat je actief bent en plaats regelmatig nieuwe filmpje. Zorg Leads genererenvoor interactie met jouw publiek.

Bloggen kan leads genereren

Als je professioneel met jouw werk bezig bent praat je waarschijnlijk al graag met iedereen over de ins en outs. Waarom zou je dat gesprek niet voeren via een blog?

Blogs zijn een uitstekende, beproefde manier van leads genereren. Praat over de nieuwste ontwikkelingen en geef jouw mening over bepaalde dingen of post artikelen die veel gestelde vragen beantwoorden.

Leads genereren met een blog kan erg simpel zijn, maar bedenk je wel dat alles staat of valt met goede content. Wil je serieus omgaan met bloggen, zorg dan op zijn minst dat je op een regelmatig schema post.

Het beste is elke dag een nieuw artikel te plaatsen. In een wereld waarin content king is, is een leeg blog een gemiste kans. Een blog kan in veel gevallen het verkeer naar uw website aanzienlijk verhogen. Het is net zoals het maken van YouTube filmpjes ook nog eens een creatieve bezigheid.

Deze twee methodes van lead genereren dwingen u om op andere manieren naar uw werk te kijken. Het kan tot nieuwe inzichten leiden terwijl u bezig bent met leads genereren.

Scroll to top