Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

De cursussen zijn zowel voor de particulieren als voor bedrijven. Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen om een vraag te stellen of een voorstel tot samenwerking te doen.

Werkgevers

U bent op zoek naar een manier van investeren in uzelf of in uw personeel? Maar dan wel een investering die zichzelf weer terug verdient? Dan is een cursus lead generatie of cursus marketing automatisering een verstandige keus.

Exalo Media Webdesign Leeuwarden, de eigenaar van cursusmarketingautomation.nl, kan voor uw bedrijf op uw verzoek maatwerk cursussen leveren. Online, want daar geloven wij heilig in: de werkgever betaalt de cursus voor de werknemer, de werknemer investeert (eventueel op verzoek van de werkgever) eigen tijd in de cursus.

Een klassieke win-win situatie omdat er geen kostbare werktijd verloren gaat doordat de werknemer extern moet. Besparen op reiskosten en misschien wel overnachting en diner zijn ook mooi meegenomen.

Via onderstaand contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Maak uw wensen kenbaar wanneer u iets mist in de cursus.

werkgever cursus marketing

Over Exalo Media

Exalo Media | Webdesign Leeuwarden
Osingastate 13
8926 LK, Leeuwarden, Friesland


T: +31638278500
E: info@exalo.nl
WWW: www.exalo.nl Skype: exalomedia

KvK Leeuwarden: 62256661
BTW: NL110466949B01

Bankrekening:
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL93KNAB0717761177
Paypal: orders@exalo.nl

Contactformulier

[ninja_form id=10]
Scroll to top