Cursus marketing automation – UWV Scholingsvoucher | kansberoep online marketeer

 

Het UWV heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor werkzoekenden: de UWV scholingsvoucher voor werkzoekenden. Hiervoor is een door het UWV een lijst opgesteld met kansberoepen. Een van deze kansberoepen is ‘online marketeer’ en onze cursus Marketing Automation Compleet is een cursus voor online marketeers. Voldoet u aan de voorwaarden van UWV, dan kunt u onze cursus volgen en de factuur door UWV laten voldoen door middel van de UWV Scholingsvoucher. Vraag nu de voucher aan en claim die unieke kans!

* Update: ook in 2017 gaat het UWV door met de scholingsvoucher!

UWV Scholingsvoucher voor Online marketeer

De scholingsvoucher voor werkzoekende in de langdurige zorg is een subsidie voor een opleiding of cursus. Het doel hiervan is de werkzoekende een bijscholing of omscholing aan te bieden om sterker te staan op de arbeidsmarkt. U kunt de scholingsvoucher van het UWV gebruiken voor een of meerdere opleidingen en cursussen in het zelfde vakgebied.

Het UWV heeft voor de scholingsvoucher twee situaties vastgesteld:

 1. een opleiding wilt volgen in de richting van een kansberoep. Dit zijn beroepen waar de kans op werk gemiddeld of hoger is. U vindt deze beroepen in de Kansberoepenlijst (doc, 130 kB).
 2. met een ervaringscertificaat (EVC) wilt bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

Bron: http://www.uwv.nl/scholingsvoucher-voor-werkzoekende

Voor wie is de scholingsvoucher van het UWV?

uwv scholingsvoucher voor kansberoep online marketeer
Online Marketeer is een kansberoep. De scholingsvoucher is een manier om op kosten van het UWV uzelf om- of bij te scholen. Dit is een regeling die ook geldt voor mensen die op dit moment een baan hebben. Download de scholingsvoucher van het UWV en volg onze cursus Marketing Automation Compleet.

U hebt kans op een vergoeding van het UWV door middel van de scholingsvoucher als u in één van de volgende doelgroepen valt:

 1. Als u een zorgberoep in de langdurige zorg heeft.
 2. Als u een zorgberoep in de langdurige zorg heeft gehad en vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering ontvangt.
 3. U gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of u wilt met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

Voor deze doelgroepen geldt dat u een subsidie kunt krijgen en de cursus marketing automation voor online marketeers met de UWV scholingsvoucher vergoed kunt krijgen. Dat betekent dat het UWV uw cursus betaalt. Dat betekent ook dat u  deze cursus in combinatie met een andere marketing cursus kunt laten vergoeden door het UWV.

Voorwaarden van de UWV Scholingsvoucher

De voorwaarden voor de scholingsvoucher voor werkzoekende zijn:

 • U plaatst uw cv op werk.nl en u gaat ermee akkoord dat wij u inschrijven als werkzoekende
 • Het beroep waarvoor u de opleiding doet, is opgenomen in de Kansberoepenlijst (doc, 130 kB).
 • De opleiding wordt afgesloten met een erkend diploma of certificaat.
 • De aanvraag mag maximaal € 2.500 (inclusief btw) zijn. Daaronder vallen dan alle kosten die bij de opleiding horen, zoals inschrijfkosten, studiemateriaal en collegegeld. Als de opleiding duurder is, dan betaalt u de rest zelf.
 • Uw aanvraag voor de scholingsvoucher moet uiterlijk 14 dagen na uw eerste opleidingsdag bij ons binnen zijn. U vraagt de voucher uiterlijk 31 december 2017 aan.
 • U kunt 1 keer gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende.
 • Er is niet eerder een opleiding of EVC-traject voor u betaald vanuit de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015.
 • De opleiding of de kosten voor het behalen van het ervaringscertificaat tijdens een EVC-traject worden niet al (gedeeltelijk) betaald uit andere regelingen van de semi-overheid.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat u het formulier op onze website hebt ingevuld ontvangt u van ons de scholingsvoucher in uw mailbox. Het ingevulde formulier stuurt u naar het adres bovenaan de scholingsvoucher.

Als het UWV alle bijlagen van u ontvangen heeft krijgt u een ontvangstbevestiging per post van het UWV. Binnen 8 weken krijgt u bericht van het UWV of u in aanmerking komt voor de vergoeding van de scholingsvoucher.

Veel gestelde vragen over de scholingsvoucher van het UWV

 • Voor wie is de scholingsvoucher?

De voucher is voor u als u een zorgberoep in de langdurige zorg heeft gehad en vanuit die baan een WW-uitkering of IOW-uitkering ontvangt.

 • Waar vraag ik de scholingsvoucher aan?

U vraagt de subsidie aan bij UWV. UWV bepaalt ook of u in aanmerking komt voor de subsidie. De voucher vraagt u met onderstaand formulier bij ons aan.

 • Waarvoor geldt de subsidie van de scholingsvoucher?

De subsidie geldt voor scholing die moet leiden naar een door het ministerie van OCW erkend of branche-erkend diploma of certificaat. Dit moet te maken hebben met uw toekomstige beroep en overeenkomen met de beroepen op de lijst met kansberoepen. Online Marketeer is een kansberoep. Eerder is onze cursus marketing automation goed gekeurd door uitkeringsinstantie UWV.

Vraag de scholingsvoucher nu aan:
 

Scroll to top